top of page
Lunch-Bridot.jpeg

Wij zijn Bridot

Ons team met passie voor u !

Bridot kan haar bedrijf niet alléén runnen.

Een vakkundig team staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Vakmensen met passie voor hun vak!
Madame Bridot is uiteraard in haar nopjes met dit team,

waardoor uw beleving nooit wordt geschaad.

Haar gasten zijn immers de basis van haar bestaan, en dat beseft iedere medewerker.

Fotograaf: Rebecca Smith

​

Fotograaf: Rebecca Smith

Erik Tax

Vinoloog en eigenaar van Bridot & Tax Wijn

RSP_20250124_07A3506_Bridot-Erik mono.jpg

Erik is al 25 jaar wijnondernemer in Arnhem en een gepassioneerd horecaliefhebber. Hij greep zijn kans om in de résidence van Bridot in Elst een nieuw wijnconcept te ontwikkelen. Sinds 1997 is Erik vinoloog, en dankzij zijn horeca-achtergrond weet hij als geen ander wat het betekent om zijn gasten te verwennen.

Naast Bridot zal Erik zich ook gaan richten op Tax Wijn en relatiebeheer.

 

Erik's favoriete wijnstreek is onder andere het Italiaanse Piëmonte – vraag hem eens waarom...

Bob Jurjens

Horecamanager - Sommelier - Vinoloog - Liquorist

RSP_20250124_07A3408_Bridot-Bob mono.jpg

Bob kan voor u een bekend gezicht zijn. Een gastheer in optima forma, met een wijn- en drankenkennis waar menig persoon jaloers op zou zijn. Zijn vele jaren horeca-ervaring op het allerhoogste niveau, in zowel Nederland als het buitenland, maken van hem een lopende database.

Het verwennen van zijn gasten zit in zijn DNA.

​

Bob's favoriete wijnland is onder andere Oostenrijk – vraag hem eens waarom...

Viola Mistrate Haarhuis 

Vinoloog - bedrijfsleider Tax Wijn - duizendpoot van Bridot

RSP_20250124_07A3540_Bridot-Viola mono.jpg

Viola heeft het roer écht omgegooid. Na 25 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, volgt ze nu haar hart: werken met wijn in alle soorten en maten.
Zij is het gezicht van onze wijnwinkel, Tax Wijn, gevestigd in hetzelfde pand als Bridot.

Haar voltooide wijnopleidingen (o.a. vinoloog) dagen haar uit om u als gast mee te nemen in de wereld van Tax Wijn.

​

Viola’s favoriete wijnstreek is onder andere de Champagne – vraag haar eens waarom...

Erik - Jan Tax 

Gastheer & aankomend (jongste?) Vinoloog 

RSP_20250124_07A3281_Bridot-ErikJan mono.jpg

Als junior heeft Erik-Jan besloten zich aan te sluiten bij het bedrijf van zijn vader. Binnen het eerste jaar heeft hij al een grote schare “fans” om zich heen weten te verzamelen – en daar mag hij trots op zijn. Met zijn huidige opleiding tot vinoloog aan de Wijnacademie, én zijn marketingwerkzaamheden voor Bridot & Tax Wijn, is zijn werkweek altijd te kort.

​

Zijn favoriete wijnstreek dient zich langzaam aan. Maar op dit moment is veel uit de stal van Bridot nog verdomd lekker...

Bridot 5

De Keuken van Bridot

Bridot houdt van mooie wijn-spijscombinaties. Haar keuken is gericht op het creëren van smaakexplosies, niet op de omvang van de porties. Vanuit de relatief kleine keuken stelt het keukenteam van Bridot de groots(t)e smaken samen.


Roel van Megen

De nieuwe Chef Kok van Madame Bridot.
Fine-Dining met een knipoog naar de geschiedenis, dat is waar Roel zijn keuken voor staat.
Alles vers bereiden is zijn drijfveer.
Mede door zijn  ervaring in het Caribisch gebied zal het onderwerp 'vis' zeker niet ontbreken.


Breed van smaak - gedreven
 

RSP_20250124_07A3454_Bridot-Roel mono.jpg


Jorg Hagebeek

...is dé rechterhand van de chef, dus Bridots "sous". Naast zijn ervaring in diverse keukenfuncties ligt zijn hart ook bij de patisserie. Van taarten tot bonbons, en van friandises tot crèmpjes: een echte creatieve vakman waar iedereen blij van wordt. Zijn bijdrage is dan ook een mooie meerwaarde voor de kwaliteit waar onze keuken voor staat.

Creatief - Doordacht

RSP_20250124_07A3512_Bridot-Jorg mono.jpg
Wij zijn Bridot
bottom of page